Marrit

Zus Dorus, ensemble

Marrit doet niets liever dan op het toneel staan. Musical en muziektheater zijn haar grootste passie en dit doet zij dus ook het liefst. De combinatie van zang, dans en spel vind ze ontzettend leuk. Ze volgt vanaf 2007 met heel veel pleziertheater- en musicallessen en heeft al veel mogen leren en ervaren. “Ik ben ervan overtuigd dat plezier hebben in dat wat je doet, de manier is om te groeien in je passie”.

Na het geweldige avontuur dat ze mocht beleven in de musical Oorlogswinter, wilde ze natuurlijk heel erg graag auditeren voor de musical Ciske de Rat. Auditie doen is spannend en leerzaam, maar Marrit vindt het vooral heel erg leuk. Toen het verlossende telefoontje kwam dat ze wederom gecast was, maakte dat haar onwijs gelukkig!

“In de musical speel ik de rol van Anna en daarnaast ook in ensemble. Anna is de zus van Wanda en Dorus. Ze wonen in verband met het overlijden van hun ouders bij oom Harm in.  Anna heef een lange tijd alleen voor Wanda en Dorus gezorgd. Daardoor is ze in plaats van ‘de zus’ gevoelsmatig een beetje hun moeder geworden. Oorspronkelijk is Anna geen bestaand personage.
Dit  vind ik een heel erg leuke uitdaging, omdat je daardoor de kans krijgt het onder leiding van de regisseur en regieassistent te gaan ontdekken en te  creëren.”